2018. április 2., hétfő

Építsük meg Magyarországot! - Kisszékely kulturális és természeti értékei a Minecraftban 38. - Amikor Barni toppon van...



Workshop - videókrónikám következő fejezete  - úgy vélem - különleges élményt rejteget. Ha valaki szűkös idejéből szán a videó megnézésére 11 percet - bátorsággal mondom - nem bánja meg. 
Kisszékely építésének projektvezetője, Barni olyan képességeit mutatja meg, amelyek nem sok ötödik osztályos gyermeknek adatik meg. Röviden, előzetesen csupán annyit írok, hogy a felvétel március 8-án történt. Ekkor már több munkás hét áll Barni mögött. Időt, erőt nem kímélve, folyamatosan ügyelte, vezette, kísérte a Minecraftban történő kisszékelyi építkezésünket. Március 8-án eljött a nagy összegzés ideje, amikor is  - úgynevezett team értekezleten hárman, Barni, Balázs és én nagy megbeszélést tartottunk az addig elvégzett és a még hátralévő munkákról. Úgy gondolom, nem vagyok elfogult, amikor megállapítom, Barni olyan kincsek birtokában lehet, amire nekünk, felnőtteknek nagyon ügyelnünk kell. Ápolni , védeni, hagyni kibontakozni. Mert nem könnyű ám egy ilyenfajta fiúcska helyzete... Okait ennek itt, most nem részletezem, hiszen nem ennek van most az ideje. Nézzük, halljuk inkább őt, aki ilyen derekasan vezényli ősei csodás örökségének, Kisszékelynek építését:


0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése