2018. február 12., hétfő

Építsük meg Magyarországot! - Kisszékely kulturális és természeti értékei a Minecraftban 4.- A tanösvény kijelölése



Nem kis feladat hárul diákmentorunkra, Barnira projekttevékenységünk során. Előzetesen részleteztem, miként is választottuk ki Kisszékelyt, hogy megépítsük a Minecraft EDU programjában.
Barni lett a csapat vezetője, akivel napi szinten egyeztetem a teendőket. Hála Szülei és Pedagógusai támogatásának, minden nap bejöhet  hozzánk a foglalkozások során, hogy irányítsa, navigálja az építés folyamatát. Természetesen mellette vagyok minden pillanatban, hiszen mind a ketten kellünk ahhoz, hogy rendben menjenek a folyamatok. Oly' annyira szükséges az egyeztetés kettőnk között, hogy a foglalkozásoktól függetlenül is összeülünk, hol az Anyahajó Stúdióban, hol itthon nálam, és tervezzük a további lépéseket, rendezzük a terepet, kijelölve a Kisszékelyben található kulturális és természeti kincsek helyeit a Minecraft világában. Most egy 4 perc 50 másodperces kis ízelítőt adok át a Kedves Érdeklődő Olvasóknak abból, hogy miként is jelöltük ki közösen a Lázár Ervinről elnevezett Négyszögletű Kerek Erdő Tanösvény négy szirmát, a csodálatos körutat. Egy kedves ajándékozó kedvű hölgy, Fodor Károlyné jóvoltából kaptunk posztert, ahol kinagyítva láthatjuk a Tanösvény útvonalát. Ezt figyelve, kísérve rajzolódott ki Barni keze által a négyszirmú Kerek Erdő Tanösvény útvonala a következő lépések szerint:


Nagy izgalommal várjuk a folytatást. Reméljük, a kis Csapat nem csügged el a munka során, és a szorgos hétköznapok meg fogják hozni a boldog ünneplés napját!

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése